Terug naar Groepslessen

Knuffelturnen

Knuffelturnen:

Knuffelturnen is een leuke en speelse manier van bewegen voor peuters van 1,5 tot 3 jaar. Het doel is om te bewegen, te voelen, te genieten en te ontspannen als ouder of een ander vertrouwenspersoon samen met je kind. 

De cursus knuffelturnen is opgebouwd uit vijf aaneensluitende lessen waarbij er elk lesje gewerkt wordt rond een ander thema (kruipen, ballen, hoepels). De lessen gaan door in groepen van 6 duo’s.

Er wordt een actieve medewerking verwacht van de begeleider. De relatie tussen ouder en kind staat centraal, maar ook de relatie tussen de kinderen onderling wordt gestimuleerd. Tijdens een sessie knuffelturnen staat plezierbeleving voorop, zonder prestatiedruk. De begeleidster speelt in op het initiatief, de reacties en gevoelens van de kinderen. Op die manier beleven kinderen succes, voelen ze zich gewaardeerd en wordt de bewegingsexploratie bevorderd.

Wanneer: woensdag van 16u15 tot 17u

Lesduur: 45 minuten

Prijs: 5 lessen voor 60 euro                                                                             

Inschrijven: via inschrijvingsformulier                                                                    Je zal de nodige informatie ontvangen via mail om je verder digitaal in te schrijven voor de geplande lessen. Soms komt de antwoordmail terecht in de spambox dus kijk daar ook zeker je mails na.