LPG

Therapeutisch:

Wat?

Deze hoogwaardige techniek gaat door middel van lipomassage de huid 100% op een natuurlijke manier behandelen. Via de bewegingen van de rollen werk je op een mechanische manier op het bindweefsel. Dit verhoogt de lokale doorbloeding wat leidt tot een verhoogde aanvoer van voedingsstoffen en afvoer van afvalstoffen. De productie lichaamseigen elastine, hyaluronzuur en collageen wordt opgestart en gestimuleerd..

Niet voor niets wordt het ook wel omschreven als fitness voor de huid!

Aandoeningen?

LPG endermologie is een revolutionaire machine die stilletjes aan ook Vlaanderen verovert. Velen zijn gebaat bij de positieve effecten van deze natuurlijke vorm van vet- en vochtafdrijving. De techniek van LPG endermologie (therapeutisch) wordt ingezet voor volgende zaken:

  1. Het versoepelen van littekens na operaties (vb. na keizersnede of borstamputatie), ernstige brandwonden of sommige littekens herstellen niet goed, waardoor deze groter worden en er roder beginnen uitzien. Via LPG wordt je litteken smaller en minder zichtbaar voor het blote oog
  2. Na borstkanker kan er lymfoedeem ontstaan in de arm. Via deze techniek kan je manuele lymfedrainage ondersteunen met een lymfedrainage met het toestel.
  1. Veneus oedeem, spataders, gezwollen voeten en benen. Via drainerende technieken wordt er op regelmatige basis een drainage gedaan van het vocht dat het lichaam zelf niet meer in staat is om af te voeren.

Maak een afspraak voor een eerste behandeling. Er wordt bepaald hoeveel sessies nodig zijn om het gewenste resultaat te behalen. Een behandeling wordt enkel gestart op voorschrift of doorverwijzing van een arts.

Afslanken:

Het principe van LPG endermologie is simpel.

Ze rolt de huid zachtjes op tussen 2 draaiende wieltjes. Ondertussen wordt de opperhuid licht naar boven gezogen, waardoor een knijpende effect ontstaat. Deze techniek is uiterst geschikt voor vrouwen én mannen met vochtophopingen en/of cellulitis. Omdat het een natuur-eigen proces is van het lichaam, beloven we geen onmiddellijk resultaat. Toch geven we de garantie dat het werkt na enkele sessies!

Deze techniek vereist enkele sessies om echt te kunnen slagen. Maak telefonisch een afspraak voor een eerste behandeling bij een van onze therapeuten. Nadien wordt bepaald hoeveel sessies nog nodig zijn om het gewenste resultaat te behalen.

Contacteer ons

Afspraak maken LPG

Soms komt de antwoordmail terecht in de spambox dus kijk daar ook zeker je mails na.

Afspraak annuleren

We vinden het jammer als u niet aanwezig kan zijn op uw afspraak. Geef een andere patiënt de mogelijkheid deze plaats in te nemen. Hiervoor vragen wij u vriendelijk uw afspraak minimum 24u op voorhand te annuleren. Indien dit niet het geval is dan zijn wij genoodzaakt het volledige bedrag van de behandeling aan te rekenen. Wij danken u voor het begrip.

Indien u 24u voor de afspraak annuleert dan helpen wij u graag verder met het inplannen van een nieuwe afspraak.